Ndryshime ne strukturen mesimore ne vitin akademik 2019-2020, semestri i dyte duke filluar nga data 30.03.2020

Cikli i dyte i studimeve Master i Shkencave dhe Master Profesional

Për shkak të situatës së jashtëzakonshme të krijuar nga pandemia globale e COVID-19, ka një ndryshim në strukturën mësimore të UPT.

Shpërndaje postimin

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print