Search
Close this search box.

Menu

AUF së bashku me RFI Rumani, kanë bashkuar forcat për të mundësuar 20 internship-e në distancë për studentët frëngjisht-folës të regjistruar në institucionet anëtare të AUF-së përveç Rumanisë

Internship-i do të zgjatë 4 muaj dhe do të zhvillohet nga 16 Tetor, 2023 deri në 16 Shkurt , 20024. 

Të gjitha internship-et do të zhvillohen në distancë.

Klikoni në link-un e mëposhtëm për kushtet e internship-it:

 Stages de traduction langue nationale – français à distance en partenariat avec la RFI Roumanie – AUF Afati I aplikimit: 08 October 2023,

Për më tepër informacion kontaktoni në këtë adresë emali li: stages-eco@auf.org

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës