Menu

Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + Istanbul Technical University, Turqi

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, në Istanbul Technical University.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 30 tetor 2023, ora 12.00.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës