Menu

Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në Politecnico di Torino (POLITO), Itali

Në kuadër bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Politecnico di Torino, publikohet thirrja për mobilitete për staf të Universitetit Politeknik të Tiranës, në Politecnico di Torino, për pjesëmarrje në javën ndërkombëtare të trajnimit të stafit, në Torino, në datat 27-31 maj 2024.

Informacionin në lidhje me kriteret për aplikim, mënyrën e aplikimit, dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 10 nëntor 2023, ora 12.00.

 

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës