Search
Close this search box.

Menu

Hapet thirrja për mobilitete studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në Politecnico di Torino (POLITO), Itali

Në kuadër bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Politecnico di Torino, publikohet thirrja për mobilitete për studentë të Universitetit Politeknik të Tiranës, në Politecnico di Torino, për semestrin e dytë të vitit akademik 2023 – 2024.

Informacionin në lidhje me kriteret për aplikim, mënyrën e aplikimit, dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 10 tetor 2023, ora 12.00.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës