Menu

Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete studentësh të UPT-së, Fakulteti i Teknologjisë së Infomacionit, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Universitetin Teknologjik të Compiegne, Francë

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Teknologjisë së Infomacionit, në Universitetin Teknologjik të Compiegne (UTC).

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit  dhe afatet kohore e gjeni këtu

 Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 20 nëntor 2023, ora 12.00. 

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës