Menu

Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në University of Salento, (UNISALENTO), Itali

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe University of Salento, hapet thirrja për mobilitete për studentë të Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit, në University of Salento, për semestrin e dytë të vitit akademik 2023 – 2024.

Informacionin në lidhje me kriteret për aplikim, mënyrën e aplikimit, dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 20 nëntor 2023, ora 12.00.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës