Search
Close this search box.

Menu

Ludovika University, Hungari ( LUDOVIKA UNIVERSITY OF PUBLIC SERVICE (uni-nke.hu) ), ofron mundësi studimi dhe kërkimi universitar e pasuniversitar në fusha të ndryshme të studimit dhe kërkimit shkencor.

Për më shumë informacion, stafi i Universitetit Politeknik të Tiranës i interesuar për aplikim në Programin e Bursave një javore (Ludovika Scholars Program Application) mund të klikojë te:

https://ludovika-scholars.uni-nke.hu/felhivas-2024

https://ludovika-scholars.uni-nke.hu/

Ludovika Scholars Program Application

Afati i fundit për aplikim: 22 janar 2024

Universiteti Politeknik i Tiranës