Menu

Njoftim – Hapet thirrja për aplikime për programin Master i përbashkët në fushën Inxhinieri e Sistemeve Kompjuterike Inteligjente Intensive të të dhënave,EDISS

Ky program ofrohet nga Åbo Akademi University (Finlandë), University of the Balearic Islands (Spanjë), University of L’Aquila (Itali) dhe Mälardalen University (Suedi).

Aplikimi hapet në datën 1 Nëntor 2023 deri në 2 Janar 2024 për kurset që fillojnë në Gusht 2023.

Për studentët nga Ballkani Perëndimor ofrohen 3 bursa.

Për më tepër informacion ju lutem shihni broshurën më sipër.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës