Menu

Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në AGH University of Science and Technology, Poloni

Në kuadër bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe AGH University of Science and Technology, publikohet thirrja për mobilitete për staf të Universitetit Politeknik të Tiranës, në AGH University of Science and Technology, për pjesëmarrje në javën e 3-të ndërkombëtare të stafit në universitetin AGH, Krakov, Poloni, në datat 15-19 janar 2024.

Informacionin në lidhje me kriteret për aplikim, mënyrën e aplikimit, dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 20 nëntor 2023, ora 12.00.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës