Search
Close this search box.

Menu

Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Zyra e Campus France/Alliance Française de Tirana do të organizojnë në Tiranë, në datën 2 nëntor 2023 (Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës), nga ora 10:00 – 12:00 & ora 14:30 – 17:30, Panairin e Studimeve në Francë, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve franceze të arsimit të lartë.

Bashkëngjitur gjeni listën dhe profilet përkatëse.

Sallon i Studimeve

Janë të ftuar në këtë aktivitet profesorë dhe studentë të Universitetit Politeknik të Tiranës, për të takuar përfaqësuesit e institucioneve franceze dhe për të ndjekur prezantimet e tyre.

Universiteti Politeknik i Tiranës