Search
Close this search box.

Menu

Vizitë e delegacionit të Université de Technologie de Compiègne, UTC, Francë në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Université de Technologie de Compiègne

 

 

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Université de Technologie de Compiègne, në Universitetin Politeknik të Tiranës, më datë 02 tetor 2023, vizitoi Universitetin Politeknik të Tiranës një delegacion i Université de Technologie de Compiègne, i kryesuar nga Prof. Claire Rossi – Presidente e UTC. 

Qëllimi i vizitës është pjesëmarrja e Delegacionit të UTC-së në ceremoninë e hapjes së Diplomës së Dyfishtë, Master i Delokalizuar, si dhe zgjerimi i mëtejshëm i bashkëpunimit midis dy universiteteve. 

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës