Menu

Ftesë – Për pjesëmarrje në aktivitetin: Climate Ambition Event

Studentët dhe stafi i Universitetit Politeknik të Tiranës janë të ftuar të marrin pjesë në aktivitetin Climate Ambition Event, i cili zhvillohet te Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Historisë -Filologjisë, më datë 23 tetor 2023.

Aktiviteti do të ketë në fokus ndryshimet klimaterike, impaktin e tyre dhe çfare të rinjtë mund të bëjnë për të adresuar këtë fenomen.

Informacionin e plotë mbi aktivitetin, organizatorët, tematikën dhe axhendën e tij e gjeni më poshtë.

AGENDA

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës