Search
Close this search box.

Menu

Ftesë – Për pjesëmarrje në konferencën ndërkombëtare “Gjuhësia, profesionalizmi dhe ndërkultura në fushën e gjermanistikës”, (“Sprachlichkeit, Fachlichkeit und Interkulturalität im Germanistischen Bereich”)

Universiteti Teknik i Berlinit (Technische Universität Berlin), në bashkëpunim me Universitetin Politeknik të Tiranës dhe Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës, organizojnë  Konferencën Ndërkombëtare “Gjuhësia, profesionalizmi dhe ndërkultura në fushën e gjermanistikës”.
Data të rëndësishme:
Afati i paraqitjes së temave: 15 maj 2024
Afati i fundit për dorëzimin e abstrakteve: 15 qershor 2024
Njoftimi i pranimit: Fundi i muajit qershor
Data dhe vendi i konferencës: 26-27 shtator 2024, Tiranë
Bashkëngjitur gjeni thirrjen e konferencës.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës