Menu

Ftesë – Për pjesëmarrje në konkursin “Ndërto të ardhmen

Eja dhe ndërto të ardhmen!

Gjatë ditëve të Panairit të Ndërtimit “Build & Live Smart Expo” në datat 25-27 Tetor 2023, zhvillohet konkursi “Ndërto të ardhmen”.

Ftojmë të gjithë studentët alumni të diplomuar në vitet 2021-2022 dhe 2022-2023 të marrin pjesë në këtë konkurs.

Bashkëorganizatorë të këtij aktiviteti janë:

– Expocity Albania

– Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës – UPT

– Fakulteti i Arkitekturës – Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”

– Fakulteti i Shkencave të Zbatuara – Universiteti i Tetovës.

Për më shumë info kliko këtu: https://fau.edu.al/konkurs-i-arkitektures-per-diplomen…/

Fakulteti i Arkitekturës Universiteti ‘Hasan Prishtina‘, Universiteti Hasan Prishtina, @Fakulteti i Shkencave të Zbatuara, Universiteti i Tetovës – UTExpocity AlbaniaUniversiteti Politeknik i Tiranës, upt.edu.al

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës