Search
Close this search box.

Menu

Ftesë për promovimin e librit Modernisation and Globalisation – Date: 25.04.2024 Ora 16.00 – 17.00

Në kuadër Panairit të 3-të mbarëkombëtar të librit akademik dhe shkencor, bëhet prezantimi i librit:  MODERNISATION AND GLOBALISATION. NEW PARADIGMS IN ARCHITECTURE, CITY, TERRITORY.

Paraqesin botimin: Prof. Florian Nepravishta dhe Prof. Andrea Maliqari

Drejton diskutimin: Dr. Eled Fagu

Referent:

Prof. Mosè Ricci, Universita La Sapienza di Roma

Prof. Lorenzo Pignati, Universita delli Studi “G. Anunzio” Chieti-Pescara

AKADEMIA E SHKENCAVE TË SHQIPËRISË

PANAIRI MBARËKOMBËTAR I BOTIMEVE AKADEMIKE E SHKENCORE

Date: 25.04.2024

Ora: 16.00 – 17.00


Ky publikim është rezultat i bashkëpunimit të shumë studiuesve dhe akademikëve nga vende të ndryshme të botës. Ata kanë ndarë dhe shkëmbyer përvojat dhe rezultatet e tyre kërkimore mbi Arkitekturën, Urbanizmin dhe Trashëgiminë Kulturore, duke i vlerësuar në kontekstin e tendencave të Modernizimit dhe Globalizimit të shekullit XXI. 

Gjate prezantimit do të shpërndahen dhe kopje të librit.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës