Search
Close this search box.

Menu

Ftesë për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës për pjesëmarrje në webinarin e organizuar nga Observatori Magna Charta (MCO)

             

Ftohen studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës të marrin pjesë në webinarin me titull:

A mundet të jetë gjithëpërfshirës arsimi i lartë pa angazhimin e studentëve?

Webinari organizohet nga Observatori Magna Charta (MCO), në bashkëpunim me Forumin Global të Studentëve (GSF), Unionin e Studentëve Gjithë Afrikan dhe Unionin e Studentëve Evropianë.

Webinari organizohet më datë 13 maj 2024, ora 15.00 – 16.00.

Për më shume detaje mbi webinarin dhe rregjistrimin për pjesëmarrje, ju lutemi klikoni  KETU.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës