Search
Close this search box.

Menu

Hapet thirrja për internship nga Lufthansa Industry Solutions Sh.p.k

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë Lufthansa Industry Solutions Shpk, hapet thirrja për internship në “Microsoft Dynamics & Power Platform”.

Çfarë ofron ky internship?

· Mundësi për të fituar përvojë praktike me një nga kompanitë më prestigjioze në industrinë e teknologjisë.

· I përshtatshëm për studentët e diplomuar në Bachelor dhe ata që ndjekin Masterin.

· Mundësi për punësim të mundshëm për studentët me performancën më të mire.

Pse duhet të aplikoni?

· Eksperiencë Unike: Puno krah për krah me profesionistët më të mirë në fushën e teknologjisë.

· Rrjetëzim: Ndërtoni kontakte të vlefshme për të ardhmen tuaj profesionale.

· Zhvillim Aftësish: Përmirësoni aftësitë tuaja në Microsoft Dynamics dhe Power Platform.

Për më shumë detaje dhe mënyrën e aplikimit, klikoni në linkun më poshtë:

Linku për Aplikim

https://apply.lufthansagroup.careers/index.php?ac=jobad&code=E7G8iHPfS0NbuW3gn8400Mfnetg0Sm2rTtozOO5jfllcXjKUTrmkkLH%2F06QaKiHpZ%2BGFkoa3BAuR1ad%2BqtU1A8N6kbU118Xc

Mos e humbisni këtë mundësi për të përparuar në karrierën tuaj!

Aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e një eksperience që mund të ndryshojë të ardhmen tuaj profesionale.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të kontaktoni zyrën e karrierës në rektoratin e UPT-së  zyraekarrieres@upt.al.

Ju urojmë suksese të gjithëve!

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës