Search
Close this search box.

Menu

Hapet thirrja për mobilitete studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Poitiers University, Francë

Në kuadër të programit Erasmus+ dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Universitetin e Poitiers (në ENSIP – École nationale supérieure d’ingénieurs de Poitiers, si dhe në SFA – La faculté des Sciences Fondamentales et Appliquées), Francë.

Informacionin në lidhje me mënyrën e aplikimit, dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 26 korrik 2024, ora 12.00.

FACT SHEET 2023/2024

 

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës