Search
Close this search box.

Menu

Hapet thirrja për punësim dhe workshope interaktive të certifikuara nga Deloitte Albania

Në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Deloitte Albania si dhe në kuadër të mbështetjes për punësim stë studentëve Alumni hapet thirrja në këto profile:

· Audit Analyst

· Audit Senior Consultant

· Audit Support Junior Analyst (Italian Speaker)

· FAS Transaction Services Junior Associate (Italian Speaker)

· Investment Fund Risk Junior

· Legal Associate

· Technical Recruitment Specialist

· Salesforce Marketing Cloud Consultant I Albania

· Senior Integration Developer | Cloud&Enginëring

Gjithashtu, në datën 3 Qershor- 3 Korrik Deloitte risjell MarTech Lab, me workshope interaktive të certifikuara, dedikuar studentëve të vitit të fundit të studimeve të larta për të zhvilluar aftësitë teknike dhe praktike në teknologjinë e Salesforce Marketing Cloud.

Aplikimet për MarTech janë të hapura në:

· MarTech Lab (Developers & Consultans Path) I Albania

Mundësitë që i përshtaten rrjetit ALUMNI i gjeni të publikuara në:

· Deloitte Albania – Mundësi Punesimi

Për më tepër detaje për mënyrën e aplikimit klikoni këtu.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës