Hapet thirrja për punësim nga Bashkia e Tiranës

Për të gjithë të interesuarit, Bashkia e Tiranës, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve Sociale nëpërmjet Drejtorisë së Nxitjes së Punësimit ju informon se për të tretën herë do të realizojë projektin “Të rinj dhe të reja drejt një profesioni”.
Projekti synon sigurimin e punësimit për të rinjtë e sapodiplomuar, duke ndikuar drejtpërsëdrejti në punësim. Nëpërmjet këtij projekti mbështetet krijimi i mundësisë për vende të reja pune, duke bashkëpunuar me punëdhënësin.
Për informacion të detajuar klikoni këtu dhe në adresën e e-mail:
ruhnilda.ndini@tirana.al

Shpërndaje postimin

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print