Search
Close this search box.

Menu

Magna Carta Universitatum

Jemi të lumtur të njoftojmë nënshkrimin tonë të Magna Carta Universitatum – MCU 2020: një angazhim global për të promovuar dhe mbështetur lirinë akademike, autonominë institucionale, lidhjen midis mësimdhënies dhe kërkimit, përgjegjësisë sociale dhe vlerave thelbësore të arsimit të lartë.

Bashkohuni me ne duke nënshkruar MCU 2020 dhe bëhuni pjesë e një komuniteti të angazhuar për të përmirësuar vazhdimisht të ardhmen e arsimit të lartë.

Aplikoni tani këtu: https://www.magna-charta.org/magna-charta-universitatum/mcu2020

#MCU2020 #Universitete Përgjegjëse #Liri Akademike

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës