Search
Close this search box.

Menu

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit me Bashkinë Durrës

Universiteti Politeknik i Tiranës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Bashkinë e Durrësit.

Kjo është një marrëveshje e rëndësishme që konsolidon bashkëpunimin e ngushtë midis Universitetit Politeknik të Tiranës  dhe Bashkisë së Durrësit në shumë drejtime si: planifikimi urban, zhvillimi i turizmit për evidentimin dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore, ruajtja e ambjentit dhe burimeve natyrore, realizimi i  praktikave profesionale të studentëve, zhvillimi i aktiviteteve dhe projekteve të përbashkëta shkencore, nxitja dhe promovimi i studiuesve të rinj, identifikimi dhe rekrutimi i studentëve që përgatit UPT-ja, duke plotësuar nevojat e burimeve njerëzore të Bashkisë Durrës, për punësim, internship si edhe realizimin e projekteve të përbashkëta në fushën e këshillimit të karrierës.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës