Search
Close this search box.

Menu

Ftesë për pjesëmarrje

Pas një edicioni të suksesshëm në dhjetor 2022, Ambasada e Francës në Rumani dhe Agjencia Universitare e Frankofonisë organizojnë edicionin e 2-të të Simpoziumitt ë kërkimit shkencor Frankofon në Europën qëndrore dhe atë të lindjes (SRSF_ECO’2023) që do të zhvillohet në datat 27-28 nëntor në Bibliotekën qëndrore universitare CAROL I të Bukureshtit.

 Afati I dorëzimit të artikujve shkencorë, 27 shtator, 2023.

Për më tepër informacion klikoni në linkun: srsf-eco-2023.auf.org

 

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës