Menu

Njoftim – Hapet thirrja për aplikime për projektin READ

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Albanian-American Development Foundation – AADF, njoftohen studiuesit dhe pedagogët e Universitetit Politeknik të Tiranës se AADF ka hapur thirrjen e tretë për aplikime për projektin Research Expertise from the Academic Diaspora – READ.

 Linku i aplikimit për pedagogët e universitetit është: https://www.iie.org/programs/research-expertise-from-the-academic-diaspora/apply/for-albanian-resident-scholars/

 Afati i aplikimeve është 15 Dhjetor.

 Stafi i READ është i gatshëm të bëje në vijim prezantime në secilin fakultet, sipas nevojave të fakulteteve.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës