Menu

Njoftim – Hapet thirrja për bursa PhD në Universitetin e Barit, “Aldo Moro”, Itali

Universiteti i Barit “Aldo Moro” hap thirrjen për bursa studimi të ciklit të tretë “Doktoratë” dhe ofron 8 bursa për studentët e Universiteve shqiptare, të financuara nga kompani digjitale pulieze, në 3 programet e studimit të ciklit të tretë si vijon:

– Program i ciklit të tretë doktoratë në- Ekonomi dhe Financa e Administratave Publike

1) Marketingu digjital i bazuar në inteligjencën artificiale

2) Një qasje e orientuar drejt procesit për menaxhimin e rrezikut për vazhdimësinë e biznesit dhe përmirësimin e vazhdueshëm të organizatave.

– Program i ciklit të tretë doktoratë në – Shkenca Kompjuterike dhe Matematikë

3) Mjete dhe procese inovative për të mbështetur analizën parashikuese në fushën e tregtisë elektronike dhe fintech (teknologji financiare)

4) Realitet i pastër i rritur për ndihmë në distancë përmes telefonatave celulare dhe video thirrjeve me syze inteligjente në aplikacionet dhe aplikacionet në ueb

5) Inteligjenca artificiale e shpjegueshme (XAI) mbi të dhënat e serive kohore

6) Siguria kibernetike me qendër njeriun

7) Përvojë e zgjeruar e përdoruesit në aplikacionin softuer pa kod

– Program i ciklit të tretë doktoratë në – Shkenca Politike dhe Sociale për Siguri dhe Zhvillim – SPSSS

8) Strategjitë dhe mjetet sociale për menaxhimin e burimeve njerëzore dhe zhvillimin e qëndrueshëm të biznesit në sektorin digjital

Këto 8 bursa përfshijnë një periudhë 12 mujore në UNIBA, 12 mujore në një universitet shqiptar dhe 12 mujore në kompaninë financuese.

Për më tepër informacion klikoni në linkun ose konsultohuni me dokumentin pdf bashkëlidhur, këtu.

https://www.uniba.it/it/ricerca/dottorati/dottorato-ricerca-39-ciclo-aa-23-24/bando-di-concorso-39deg-ciclo-a-a-2023-2024/xxxix-cycle_call-phd-selection-a-y-2023_2024.pdf/view#:~:text=XXXIX%20CYCLE_CALL%20PHD%20SELECTION%20A.Y.%202023_2024.pdf

Afati i aplikimit është 20 korrik 2023 ora 12:00.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës