Menu

Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në University of Ruse, Bulgaria

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of Ruse.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 30 Tetor 2023, ora 12.00.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës