Search
Close this search box.

Menu

Konkursi ndërkombëtar “Riciklo – Kreativ 2023” në TEG

Shpallen 5 veprat më të mira nga studentët.

Vendi i pare – grupi me kod: 00711 (3 studentë nga Tetova)

Vendi i dytë – grupi me kod: 25123 dhe N1H1L

Vendi i tretë – grupi me kod: 51687 dhe EH211

Për të dytin vit radhazi, TEG ka mirëpritur dhe mbështetur aktivitetin krijues të studentëve të arkitekturës, pjesëmarrës në konkursin ndërkombëtar “Riciklo – Kreativ 2023”, organizuar nga Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, pjesë e Universitetit Politeknik të Tiranës, në partneritet me Fondacionin Mane, programin B4Students dhe organizatën GO2 Albania.

18 ndriçues për mjedise urbane dhe të interierit, të krijuara me materiale të ricikluara nga studentët pjesëmarrës dhe të ekspozuara në TEG janë vlerësuar nga juria në eventin e datës 13 tetor ku janë shpallur 5 projektet më të mira.

Juria ishte e përberë nga:

1 – Spiro Bakellbashi – Kryetar (Shqipëri)

2- Andrea Maliqari (Shqipëri)

3- Arbër Sadiki (Kosovë)

4- Armand Vokshi (Shqipëri)

5- Denada Veizaj (Shqipëri)

6- Jurtin Hajro (Shqipëri)

7- Matilda Pando (Shqipëri)

8- Kujtim Elezi (Maqedonia e Veriut)

9- Ered Sali (Shqipëri)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0L5RqeMer2LAbsiY8To9vE8xt7yUWGcgtce4nHDsgYrVi1rZN6k2jxiPYTz4Xf6C3l&id=100063681305603&mibextid=Nif5oz

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës