Search
Close this search box.

Menu

Konkursi “Nderto te ardhmen”

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, UPT

Duke ju falenderuar përzemërsisht për bashkëpunimin dhe pjesëmarrjen masive, po ju njohim me panelet e dorëzuara për konkursin “Ndërto të ardhmen”, i cili po organizohet në Expocity.

Për më shumë: KONKURS I ARKITEKTURËS PËR DIPLOMËN MË TË MIRË | FAU UPT

Juria e ngritur enkas për këtë konkurs, nga të tre dekanatet e tre fakulteteve në Tiranë, Prishtinë dhe Tetovë, është e përbërë nga:

1. Petrit Hazbiu – Shqipëri

2. Ermal Bleta – Shqipëri

3. Fatlinda Struga Murthi – Shqipëri

4. Masar Dushi – Kosovë

5. Mentor Haziri – Kosovë

6. Valdete Pacolli – Kosovë

7. Bekir Ademi – Maqedonia e Veriut

8. Durin Fetahu – Maqedonia e Veriut

9. Rexhep Asani – Maqedonia e Veriut

Studentët pjesëmarrës janë 43 finalistë diplomantë.

Ceremonia e ndarjes së shtatë cmimeve finale është më datë 27 tetor 2023.

(14) Duke ju… – Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, UPT | Facebook

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës