Menu

Njoftim – Leksion i hapur Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës Kengo Kuma, Japoni

Ditën e mërkurë, datë 6 shtator 2023, ora 16.00 – 18.00, në sallën Silvano Perdollo të Universitetit Politeknik të Tiranës, nga Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës dhe Ambasada e Japonisë në Tiranë, organizohet leksion i hapur.

Kengo Kuma në leksionin e tij sjell në vëmendje projekte të ndryshme të arkitekturës dhe dizajnit të studios së tij – një prej studiove më të njohura japoneze, duke treguar disa koncepte dhe raste interesante studimore.

Ftohen të marrin pjesë studentë dhe staf nga UPT/FAU.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës