Menu

Njoftim – Për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, për aplikim për bursa, për studime në: Programme Structure RaVeN is a two-year Mining Engineering Master’s programme

Ofrohen bursa studimi, per 24 muaj, 4 semestra, tetor 2023 – korrik 2025, ne : Cracow, Poloni (AGH University of Science and Technology) dhe Freiberg, Gjermani (Freiberg University of Mining and Techno logy)

Koha e aplikimit: Qershor – Shtator 2023

Per informacion te plote, ju lutemi klikonite: Home – raven project

Studentet e interesuar mund te ndjekin online INFO DAY, ne linkun:  eventbrite.com/e/raven-open-day -tickets-643094431757

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës