Search
Close this search box.

Menu

“Riciklo – Kreativ 2023” FAU

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanisikës ju fton të vizitoni dhe të votoni në TEG, deri me datë 13 tetor 2023, ekpozitën e Konkursit Ndërkombëtar të Arkitekturës “Riciklo – Kreativ 2023”.

Çmimet në para do t’u jepen fituesve sipas vendeve:

• 800€ për vendin e parë;

• 2 x 500€ për vendin e dytë;

• 2 x 400€ për vendin e tretë.

Përzgjedhja dhe shpallja e fitueseve do të bëhet në ceremoninë e ndarjes së çmimeve, që do të organizohet me datë 13 tetor 2023, në mjediset e ekspozitës në Tirana East Gate (TEG).

Projektet më të mira do të promovohen nga FAU, GO2 Albania, B4Students dhe TEG.

(18) Fau ju fton të… – Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, UPT | Facebook

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës