Search
Close this search box.

Menu

Zhvillohet Panairi “Karta e Studentit”

Në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit Politeknik të Tiranës me Agjensinë e Rinisë, Bashkia Tiranë, njoftojmë të gjithë studentët se më 25 tetor, ora 08.00 – 13.00 , në Oborrin e Brendshëm të Korpusit Qendror zhvillohet Panairi informues për shërbimet që ofron Karta e Studentit.

Në këtë aktivitet 65 biznese të ndryshme do të prezantojnë në stendat e tyre shërbimet dhe ofertat që përfitojnë studentët kur përdorin Kartën e Studentit.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës