Search
Close this search box.

Menu

Promovohet “Harta e Vulnerabilitetit të Ujërave Nëntokësorë të Shqipërisë”

Ditën e enjte, datë 16 maj 2024, në Universitetin Politeknik të Tiranës, u organizua promovimi i “Hartës së Vulnerabilitetit të Ujërave Nëntokësorë të Shqipërisë”.
Harta e Vulnerabilitetit të Ujërave Nëntokësorë të Shqipërisë” është ndërtuar nga një grup kërkimor i Universitetit Politeknik të Tiranës (Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave) në bashkëpunim me kërkues të Shërbimit Gjeologjik Shqiptar, Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit për Biznes dhe Teknologji të Prishtinës.
             

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës