Search
Close this search box.

Menu

Shtyhet data e organizimit te Konferencës Ndërkombëtare Ndërdisiplinore: “Parku Kombëtar i Vjosës: Dialogu i shkencës, kulturës dhe zhvillimit të qëndrueshëm”

Duke qenë se data e procesit zgjedhor për autoritetet dhe organet drejtuese në institucionet publike të Arsimit të Lartë në Shqipëri përkon me datën e planifikuar për Konferencën Ndërkombëtare Ndërdisiplinore: “Parku Kombëtar i Vjosës: Dialogu i shkencës, kulturës dhe zhvillimit të qëndrueshëm”, Universiteti i Girokastrës njofton të gjitha palët e interesuara se konferenca do të mbahet në datat 28-29 qershor 2024.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës