Search
Close this search box.

Menu

Universiteti Hosei informon se janë hapur aplikimet për pranimin e kandidatëve për vitin e ardhshëm akademik nga Fondi Ndërkombëtar Hosei (HIF)

Universiteti Hosei festoi 100-vjetorin e themelimit të tij në vitin 1980 dhe në përkujtim të kësaj ngjarjeje, krijoi Fondi Ndërkombëtar Hosei nëpërmjet kontributeve të fakultetit, studentëve, të diplomuarve dhe industrisë për të çuar më tej marrëdhëniet ndërkombëtare.

Si një ndërmarrje e mbuluar nga ky fond, studiues të huaj ftohen çdo vit të aplikojnë për një bursë për të kryer kërkim shkencor në Universitetin e Hoseit.

Në linkun e mëposhtëm, gjenden Udhëzimet, për t’u njohur me programin dhe për kandidatët që mund të aplikojnë.

Formulari i Aplikimit mund të merret gjithashtu në të njëjtën faqe interneti.

URL: https://www.global.hosei.ac.jp/en/researchers/hif/

Koha e aplikimit: Prill – Maj 2024

Afati i fundit i Aplikimit: 3 Qershor, 2024

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës