Search
Close this search box.

Menu

Universiteti i Torinos hap thirrjen për aplikime për Programin e Profesorëve Vizitues.

Kjo thirrje e parë për vitin akademik 2024/25 ofron 161 pozita për profesorë nga vendet e BE-së dhe jashtë BE-së.

Aplikimet mund të dorëzohen deri më 8 maj 2024, ora 11:00 duke plotësuar procedurën online, siç tregohet në https://en.unito.it/call-visiting-professors  dhe në dokumentin pdf bashkëlidhur.

Për informacion shtesë, ju lutemi kontaktoni visitingprofessor@unito.it

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës