Search
Close this search box.

Menu

Ftesë për kandidatë postdoc, për aplikime në thirrjen e Universitetit Katolik Louvain, Belgjikë

Njoftim për fillimin e thirrjes “FSR Post-doc 2025” (Fonds Spécial de Recherche) për studiuesit e ardhshëm pas doktoraturës në lëvizshmërinë ndërkombëtare.
Thirrja e vitit 2025 financohet nga fondet e FSR-së dhe do të lejojë dhënien e 15 bursave pas doktoraturës 3-vjeçare.
Aplikimet duhet të dorëzohen në mënyrë elektronike në Administratën e Kërkimeve të UCLouvain (crec-adre@uclouvain.be) deri të martën më 1 tetor 2024 në orën 09.00.
Informacionet mbi këtë thirrje dhe formularin e aplikimit i gjeni te: https://uclouvain.be/en/research/news/fsr-incoming-postdoctoral-fellowships.html
Për më shumë informacion mbi kushtet që lidhen me këto thirrje: Personi kontaktues i UCLouvain: Sara Wilmet sara.wilmet@uclouvain.be , si dhe ADRE (Searcher Mobility ADRE mobility-adre@uclouvain.be)
Bashkëlidhur keni:

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës