Search
Close this search box.

Menu

Hapet thirrja për mobilitet stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në University of West Attica, Greqi

Në kuadër të marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikim për mobilitet për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of West Attica, UNIWA Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 23 maj 2024, ora 12.00.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës