Menu

Hapet thirrja për mobilitete (bursa) për studentë dhe staf të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në Universidad Politécnica de Cartagena, Spanjë.

Në kuadër të marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentë dhe  staf e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Universidad Politécnica de Cartagena. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 5 maj 2023, ora 12.00.

Erasmus+ Mobility Agreement Staff Mobility For Teaching

Erasmus+ Mobility Agreement Staff Mobility For Training

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës