Search
Close this search box.

Menu

Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në Università degli Studi G.D’Annunzio Chieti Pescara, Itali

Në kuadër të marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për mobilitete për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, në Università degli Studi G.D’Annunzio Chieti Pescara. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 2 maj 2024, ora 12.00.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës