Search
Close this search box.

Menu

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale,shtyhet thirrja për aplikime për mobilitete, për studentët dhe stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Universitetin Politeknik të Barit, (Politecnico di Bari), Itali

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Learning Agreement for Studies

FACT SHEET 2023-2024

Afati i aplikimit është 25 prill 2024, ora 12.00.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës