Search
Close this search box.

Menu

Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Polytech Orléans, Francë

Në kuadër të programit Erasmus+ dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, hapet thirrja për aplikime për mobilitete për stafin akademik të Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, në Polytech Orléans.

Informacionin në lidhje me aktivitetin, dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 12 prill 2024.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës