Search
Close this search box.

Menu

Hapet thirrja për mobilitete studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Vilnius University of Applied Sciences, Vilnius, Lituani

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, hapet thirrja për aplikime për mobilitete për studentë të Universitetit Politeknik të Tiranës, në Vilnius University of Applied Sciences – VIKO.

Afati i fundit për aplikim: 16 maj 2024, ora 12.00

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës