Search
Close this search box.

Menu

NJOFTIM – Hapet thirrja për mobilitet (bursë) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në University of Siena, Itali (Università degli Studi di Siena (unisi.it))

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursë për mobilitet, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of Siena. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 6 Shtator 2024.

Informacion

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Universiteti Politeknik i Tiranës