Menu

Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete (bursa) stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + TH Köln – University of Applied Sciences, Gjermani

Në kuadër të marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për mobilitete për stafin administrativ te Universitetit Politeknik të Tiranës ( Fakulteti inxhinierise Mekanike ) , në TH Köln – University of Applied Sciences, Gjermani. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 15 Gusht 2023.

Periudha e realizimit te aktivitetit eshte 18 -22 shtator , 2023. Ketu nuk perfshihen dy ditet e udhetimit.

Drejtuesi local I projektit

Prof.Dr.-ing.Andonaq Londo Lamani

Shpërndaje postimin

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Print
Universiteti Politeknik i Tiranës